Diskuse na téma Pralinky

04. 12. 2020 | Prosím o radu

Holky, prosím pěkně, kdo má opravdu dobré pralinky ?

Rebeck3a 20.04.2021

Ahojky, dopocučuju určitě doncoco.cz Jsou vynikající, jsou sice trošku dražší ale s jinýmy se podle mého nedají vůbec srovnávat. Je to opravdu chuťový zážitek. Doporučuju :-)

Majki636 27.01.2021

Dostala jsem od přítele ten jejich coco box a mají je fakt nadupané. Miluju sladké, takže je to pro mě nejvděčnější dárek akorát ne na moc dlouho :D

Simona 27.12.2020

Budu objednávat ten jejich mix, ráda vyzkouším něco nového, protože tady ty co píšeš vůbec neznám a to jsem si myslela, že jsem vyzkoušela hodně pralinek.

Daniela Simona 12.01.2021

Budeš nadšená :) chodily jsme s maminkou na tu jejich prodejnu, ale co jsou zavření tak si je objednáváme, protože si rády dopřejeme trochu toho sladkého a mají je opravdu výtečné :)

Karolína 14.12.2020

Pokud chceš opravdu kvalitní, tak se podívej na pralinky od doncoco. Mají výborné jak ty v té mléčné, tak i hořké čokoládě :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat